Abas pristao na predlog Moskve da se sastane sa Netanjahuom

Izvor: RTS, 05.Sep.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abas pristao na predlog Moskve da se sastane sa Netanjahuom

Palestinski predsednik Mahmud Abas pristao je na predlog Rusije da se sastane sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u sklopu napora za postizanje mirovnog sporazuma, saopštile su palestinske vlasti.
Netanjahu je ranije tokom dana rekao da je otvoren za takav sastanak, kojem bi prisustvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, prenela je agencija AFP.

Palestinci, međutim, dovode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u pitanje posvećenost Izraela toj inicijativi, a prethodni pokušaji da se organizuju razgovori su propali zbog različitih neslaganja.
"Danas smo ruskoj strani rekli da predsednik Abas prihvata rusku inicijativu za održavanje sastanka Abasa i Netanjahua sa predsednikom Putinom u Moskvi", izjavio je palestinski ambasador u Moskvi Abed el Hafez Nofal.
"Nama je, međutim, jasno da Izraelci izbegavaju da ispune uslove za održavanje sastanka", rekao je ambasador, ne iznoseći detalje.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abas pristao da se sastane sa Netanijahuom

Izvor: B92, 05.Sep.2016

Jerusalim -- Palestinski predsednik Mahmud Abas pristao je na predlog Rusije da se sastane sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom...Netanijahu je ranije tokom dana rekao da je otvoren za takav sastanak, kojem bi prisustvovao i ruski predsednik Vladimir Putin, prenela je agencija AFP...Palestinci,...

Nastavak na B92...

Abas pristao na sastanak sa Netanjahuom

Izvor: Vostok.rs, 06.Sep.2016, 08:53

Palestinski predsednik Mahmud Abas pristao je na predlog Rusije da se sastane sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u sklopu napora za postizanje mirovnog sporazuma, saopštile su palestinske vlasti.. . Netanjahu je ranije tokom dana rekao da je otvoren za takav sastanak, kojem bi prisustvovao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.