Slučajnost ili nešto drugo, prosudite sami: Predviđanja srpskog Nostradamusa

Izvor: Svet, 22.Sep.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajnost ili nešto drugo, prosudite sami: Predviđanja srpskog Nostradamusa

Srpski novinar i književnik Dejan Lučić u svojoj emisiji predstavio je gospođu Vericu Obrenović, za koju mnogi tvrde da ima “moć” da vidi budućnost. Gospođa Verica za koju mnogi kažu da je srpski Nostradamus predvidela je mnoge stvari koje su se zaista ostvarile.
“Brzo će se formirati Vlada nakon izbora na kojima će ponovo pobediti SNS. Mnogi ministri biće smenjeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Srbiju će zadesiti mnoge poplave, klizišta i zemljotresi. Ceo Banat biće pod vodom. Krajem godine Albanci će poželeti da se ponovo spoje sa Srbijom i krenuće prema granici, ali strane trupe to neće dozvoliti. Do građanskog rata u Ukrajini neće doći, dok je Putina, nema bojazni od odvajanja Ukrajine”, ispričala je gospođa Obrenović 19. februara 2014. godine.
Ona je naglasila da će svetska ekonomska kriza potrajati do septembra a da će se u Srbiji bolje živeti već u decembru. Prema njenim rečima, Kosovo će ponovo biti deo Srbije i to će se rešiti pregovorima.
Ona je videla da će je predsednički tron nakon Tomislava NIkolića zauzeti Aleksandar Vučić.
Da li je ovo sve plod mašte i skup slučajnosti ili nešto drugo, prosudite sami.

Izvor: Press
Foto i video: You Tube
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.