Raspušten 31 odbor SNS: Nema kod nas sjaši kurta da uzjaši murta

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten 31 odbor SNS: "Nema kod nas 'sjaši kurta da uzjaši murta' "

Izvršni odbor (IO) Srpske napredne stranke (SNS) raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme prethodne vlasti, izjavio je predsednik IO SNS Radomir Nikolić.

Izvršni odbor SNS-a raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prethodne vlasti

 

"Sistem 'sjaši kurta da uzjaši murta' za nas je neprihvatljiv. Govorili smo im šta da rade, učili ih, nisu slušali i zato su smenjeni. Ovo je drugi talas promena u SNS u prethodnih godinu dana a treći će uslediti krajem avgusta", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

 

Među raspuštenim odborima su i oni u Kragujevcu i Kraljevu a beogradskom odboru SNS upućen je zahtev za raspuštanje pet opštinskih odbora u glavnom gradu, među kojima je i voždovački odbor.

 

Zatražene su i promene u povereništvu šest odbora u Srbiji i taj predlog je upućen predsedniku SNS Aleksandru Vučiću. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.