Babić o finansiranju Vojvodine: Stavićemo tačku na pitanje gde su naši novci

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić o finansiranju Vojvodine: Stavićemo tačku na pitanje "gde su naši novci"

Šef Akcionog tima za reformu političkog sistema i predsednik poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić izjavio je danas da će uskoro biti rešeno pitanje finansiranja Vojvodine, kako bi bila stavljena tačka na pitanje "gde su naši novci".

Za Vojvodinu je to možda najvažnije pitanje, koje aktuelna vlada želi da reši i da na njega odgovori “kako bi se stavila jednom tačka na ono čuveno: gde su naši novci”, rekao je Babić u intervjuu novosadskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Dnevniku”.

“Isuviše dugo su, naime, poruke između Beograda i Novog Sada bile u nekom svađalačkom tonu”, ocenio je on i istakao da “Beograd, Vlada Srbije, skupštinska većina, SNS, ne žele da se prepiru ni sa kim, već da zaista damo odgovor na to pitanje”.

Naglasivši da je komunikacija između AP Vojvodine i Vlade Srbije u tom smislu neophodna, Babić je dodao da najava i obećanje koje je nedavno dao premijer Aleksandar Vučić u Narodnoj skupštini, u vezi sa rešavanjem pitanja finansiranja pokrajine, znače ne samo da će dijalog biti otvoren, nego i da će se doći do rešenja.

“Vlada Srbije i SNS ne žele da se ponašaju neodgovorno, već da stave tačku na takvo pitanje, jer cilj nam je da Vojvodina ponovo bude motor razvoja, da iskoristi sve kapacitete i mogućnosti koje ima”, poručio je Babić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babić: Stavićemo tačku na pitanje gde su naši novci

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2015

Šef Akcionog tima za reformu političkog sistema i predsednik poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić izjavio je danas da će uskoro biti rešeno pitanje finansiranja Vojvodine, kako bi bila stavljena tačka na pitanje "gde su naši novci"...Za Vojvodinu je to možda najvažnije pitanje,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.