Žigmanov čestitao Dan bošnjačke nacionalne zastave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 16:45

Žigmanov čestitao Dan bošnjačke nacionalne zastave

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Srbije Tomislav Žigmanov čestitao je 11. maj, Dan bošnjačke nacionalne zastave, predsednici Nacionalnog saveta bošnjačke nacionalne manjine Misali Pramenković, predstavnicima drugih institucija bošnjačke nacionalne maljine i svim Bošnjacima u Srbiji.
"Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i celokupna Vlada i dalje će biti posvećeni afirmaciji vrednosti multikulturalizma, u čijoj osnovi je očuvanje i razvoj nacionalne samosvojnosti građana svih zajednica", saopštilo je resorno ministarstvo.
Kako se navodi, vlasti u Srbiji nastaviće predano da rade na obezbeđivanju svih potrebnih preduslova - od primene zakona,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.