Vladan Glišić ne govori u ime Dveri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladan Glišić ne govori u ime Dveri

Prelazno Veće Srpskog Pokreta Dveri saopštilo je danas da bivši član nekadašnjeg Starešinstva Pokreta Dveri Vladan Glišić ima pravo da u javnosti govori u svoje lično ime, ali da od osnivačkog sabora stranke, održanog 27. juna 2015. godine, ne govori u ime Srpskog Pokreta Dveri.

Kako se navodi u saopštenju Srpskog Pokreta Dveri, od Osnivačkog Sabora prestalo je da postoji Starešinstvo Pokreta Dveri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pa se Glišić ne može predstavljati kao član Starešinstva.

"U višemesečnim internim i javnim nastupima Vladan Glišić se izjasnio protiv potvrđenog Statuta Srpskog Pokreta Dveri, kao i protiv izabranog Predsednika, koji je na Osnivačkom Saboru izabran praktično jednoglasno, računajući i glas Glišića. Na taj način on je samovoljno napustio političku organizaciju Srpski Pokret Dveri, što je Prelazno Veće i konstatovalo", ističe se u saopštenju.

U Dverima se zahvaljuju Glišiću na saradnji i velikom doprinosu u dosadašnjem radu i razvoju pokreta i nadaju se da će postojati mogućnost saradnje i ubuduće, s obzirom na to da su im politički ciljevi isti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladan Glišić napustio Dveri

Izvor: Blic, 15.Avg.2015

Prelazno veće Srpskog pokreta Dveri saopštilo je večeras da je Vladan Glišić samovoljno napustio Pokret Dveri i da on više ne govori u ime tog pokreta..."Glišić ima pravo da u javnosti govori u svoje lično ime, ali od Osnivačkog sabora Srpskog pokreta Dveri, održanog 27. juna 2015. godine,...

Nastavak na Blic...

Glišić nije više član Dveri

Izvor: Akter, 15.Avg.2015

Pokret Dveri saopštio je danas da bivši član Starešinstva te političke organizacije Vladan Glišić u javnosti može da govori samo u svoje ime, jer je samovoljno napustio Dveri, što je konstatovalo Prelazno veće..U višemesečnim internim i javnim nastupima Glišić se izjasnio protiv potvrđenog...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.