Srpski juniori pobedili Grčku u sklopu priprema za šampionat planete u odbojci

Izvor: Blic, 06.Maj.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski juniori pobedili Grčku u sklopu priprema za šampionat planete u odbojci

Najbolji odbojkaški juniori Srbije ugostili su u Ivanjici vršnjake iz Grčke u okviru priprema za kvalifikacije za 17. Svetsko prvenstvo, a u prvoj od dve prijateljske, trening utakmice, "orlići" su trijumfovali sa 4:1, po setovima 25:19, 27:25, 25:23, 17:25 i 15:13, posle 106 minuta igre.

Dogovor dva trenera, Siniše Reljića i Sotirisa Drikosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << omogućio je ekipama da odigraju pet setova, a na teren će ponovo u subotu, kada će odigrati novi meč zatvorenog tipa.

Naše juniore kvalifikacije očekuju od 7. do 11. maja u dvorani Sportskog centra u Arilju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Juniori ka Ankari kreću protiv Slovačke

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2013, 12:22

Muška juniorska reprezentacija Srbije (generacija ‘93), na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Turskoj (krajem avgusta), dočekuje u utorak (20 časova) u Arilju reprezentaciju Slovačke.. Orlići Siniše Reljića apsolutni su favoriti protiv ekipe, koja je u Srbiju dovela podmlađenu selekciju,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.