Rukometašice sa Holandijom

Izvor: B92, 14.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice sa Holandijom

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković pozvao je igračice za kontrolnu utakmicu sa Holandijom.

Srpske rukometašice pripremaju se za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa Grčkom i Portugalom.

Pozvane su uglavnom reprezentativke koje igraju u klubovima u inostranstvu, dok će se domaće rukometašice priključiti kada se završi Kup Srbije.

Na spisku su golmani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristina Georgijev, Jelena Živković, levo krilo Svetlana Ognjenović, desno krilo Svetslana Ognjenović, levi bekovi Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Olivera Stojković, srednji bekovi Andrea Lekić, Kristina Liščević, Nina Ribičić i desni bekovi Jelena Popović, Dijana Števin.

Igračice će se okupiti u četvrtak u 13.00 u hotelu "Slodes" u Beogradu.

Utakmice za plasman na EP igraće se 30. maja protiv Grčke i 2. juna protiv Potugala, dok je prijateljski meč sa Holandijom 22. maja u Arnemu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripreme rukometašica

Izvor: RTV Pink, 14.Maj.2012

. . . Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković pozvao je danas igračice za kontrolnu utakmicu sa Holandijom, kako bi se što bolje pripremile za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa Grčkom i Portugalom. . .

Nastavak na RTV Pink...

Reprezentativke od četvrtka na pripremama u Beogradu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Maj.2012

Selektor ženske reprezentacije Saša Bošković pozvao je igračice za kontrolnu utakmicu sa Holandijom, kako bi se što bolje pripremile za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa Grčkom i Portugalom.. Pozvane su uglavnom reprezentativke koje igraju u klubovima u inostranstvu, dok će se domaće...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.