Raoniću pokidan butni mišić

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raoniću pokidan butni mišić

Kanadski teniser Miloš Raonić rekao je danas da je predao meč Endiju Mareju jer mu je pokidan butni mišić.

"Jutros sam imao problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove, ali i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić. Nažalost, nisam bio u stanju da igram protiv Endija", rekao je Raonić u Parizu.

Raonić se povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sat vremena pred duel, a Marej se bez borbe plasirao u finale turnira u Parizu i zbog toga će od ponedeljka biti prvi teniser sveta na ATP listi.

Marej će u finalu igrati protiv Amerikanca Džona Iznera, koji je uz 18 aseva sa 2:0 u setovima pobedio Marina Čilića.

Hrvat je dan ranije eliminisao Novaka Šokovića u četvrtfinalu, pa će srpski teniser posle 122 nedelje na vrhu liste prepustiti prvo mesto Mareju.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pariz: Marej osvojio još jedan trofej, evo kako Novak može da ga pretekne

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2016

Pored toga što se dokopao prvog mesta na ATP listi Endi Marej je i trijumfovao na Mastersu u Parizu pošto je u finalu savladao Džona Iznera sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 6:4, posle dva sata i 18 minuta igre...Ovim trijumfom Škotlanđanin je došao do 1.000 ATP poena, odnosno uvećao je razliku u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.