Prilika za Tipsarevića, Marej razmišlja o odustajanju u Londonu

Izvor: Blic, 21.Nov.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za Tipsarevića, Marej razmišlja o odustajanju u Londonu

Treći teniser sveta Endi Marej nije siguran da li će nastaviti nastup na završnom turniru Masters serije u Londonu zbog povrede prepona.

Ukoliko Britanac odustane od turnira, njegovo mesto će zauzeti Janko Tipsarević.

"Imam povredu prepona i to mi odmaže. Nisam mnogo trenirao ove nedelje i ne osećam se najbolje na terenu. Videćemo kako će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situacija razvijati i onda ću odlučiti" rekao je Marej.

On je u prvom kolu Grupe A izgubio od Španca Davida Ferera u dva seta a povredu prepona doživeo je na jednom treningu posle turnira u Parizu.

"Da nije u pitanju završni turnir u godini, ne bih igrao", rekao je Britanac.

Marej bi trebalo sledeći meč da igra u sredu protiv poraženog iz duela prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Čeha Tomaša Berdiha.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šansa za Janka, Marej razmišlja o odustajanju!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2011

Posle današnjeg poraza od Španca Ferera, Endi Marej najavio mogućnost odustajanja od daljeg takmičenja na završnom turniru sezone, zbog problema sa preponama. To bi značilo da bi i drugi srpski teniser mogao da zaigra u nastavku takmičenja

Nastavak na Sportske.net...

LONDON: Tipsarević menja povređenog Mareja?

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Nov.2011

Britanac Endi Marej posle poraza od Španca Davida Ferera na startu završnog Mastersa u Londonu izjavio je da ga muči povreda prepona i da nije siguran da li će nastaviti takmičenje.. . Ukoliko treći reket sveta odluči da odustane njegovo mesto zauzeće Janko Tipsarević, koji je u Londonu prva...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Marej odustaje, Janko na Novaka?

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2011, 16:06

Treći teniser sveta Endi Marej nije siguran da će nastaviti da igra na završnom turniru Masters serije u Londonu zbog povrede prepona.- Imam povredu prepona i to mi odmaže.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.