Oproštaj Tošića uz evrogol, Baneta produžeci dele od četvrtfinala

Izvor: Blic, 15.Mar.2012, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj Tošića uz evrogol, Baneta produžeci dele od četvrtfinala

Fudbaleri Reala ubedljivo su savladali moskovski CSKA na svom terenu sa 4:1 u revanš meču osmine finala, i ukupnim rezultatom 5:2 se plasirali u među osam najboljih u Ligi šampiona. Poslednji učesnik četvrtfinala biće poznat nakon produžetka, koji se igraju na utakmici između Čelsija i Napolija.

Fudbaleri Real Madrida su opravdali ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << favorita u dvomeču protiv moskovskog CSKA i u revanš susretu na stadionu Santjago Bernabeu slavili su sa 4:1, što im je bilo dovoljno da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona nakon 1:1 iz prestonice Rusije.

Međutim, dvomeč je mogao da ima potpuno drugačiji tok da je na početku utakmice najbolji strelac CSKA Sejdu Dumbija bio precizniji posle lepe akcije gostujućeg tima.

Klub kao što je Real surovo kažnjava takve promašaje, a do prvog gola se čekalo 26 minuta. Kaka je izbegao ofsajd zamku i na "tacnu" namestio priliku Gonzalu Iguainu koji je lako smestio loptu u praznu mrežu.

Kristijano Ronaldo je duplirao prednost u 55. minutu posle velike greške gostujućeg golmana Čepčugova. Čuvar mreže "armejaca" propustio je kroz ruke loptu nakon udarca Portugalca sa distance. Kada je u 70. minutu Karim Benzema postigao 13. gol na isto toliko utakmica u Ligi šampiona, bilo je jasno da Real sigurno ide u četvrtfinale.

Čast Moskovljana spasio je u 77. minutu Zoran Tošić jako lepim udarcem sa dvadesetak metara nakon asistencije Džagoeva, da bi sve nade gostima raspršio Ronaldo svojim drugim golom, u četvrtom minutu sudijske nadoknade za konačnih 4:1.

Povezane vesti: Uživo: Bane vodi Čelsi u četvrtfinale, četvorka Reala uz evrogol Tošića! Čelsi protiv Napolija za čast Engleske u eliti, CSKA sa Realom za istoriju Posrnuli Čelsi traži spas u Napulju, Real protiv CSKA i ruske zime u Moskvi
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real u četvrtfinalu Lige šampiona

Izvor: Beta, 15.Mar.2012

BEOGRAD, 14. marta 2012. (Beta) - Fudbaleri Reala iz Madrida pobedlili su sredu moskovski CSKA sa 4:1 i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona...Posle 1:1 u Moskvi, Madridjani su došli do ubedljive pobe.

Nastavak na Beta...

Čelsi i Real među osam najboljih

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2012

Čelsi i Real plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona pobedama nad Napolijem odnosno moskovskim CSKA.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Murinjo: Voleo bih da u finalu Liga šampiona igramo sa Čelsijem

Izvor: Blic, 15.Mar.2012

Bivši strateg Čelsija a sada madridskog Reala Žoze Murinjo ne skriva da mu je bilo veoma drago kada je saznao da je londonski klub pobedom od 4:1 u produžecima revanš meča sa Napolijem prošao u četvrtinale Lige šampiona, baš kao i “kraljevski klub” na čijem je čelu posle istog rezultata...

Nastavak na Blic...

"Marakana" punija od "Stamford Bridža"!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2012

Besplatan ulaz na "Marakanu" na meč protiv Smedereva pokazao se kao pun pogodak za Crvenu zvezdu. Fantastična atmosfera i tačno 40.621 gledalac, skoro tri hiljade više od posete zabeležene na "Stamford Bridžu" u meču Čelsija i Napolija u revanšu osmine finala Lige šampiona...Kao i u meču protiv...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.