Luka počinje preglede, hoće li mu se pridružiti i štoper Liverpula?

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka počinje preglede, hoće li mu se pridružiti i štoper Liverpula?

"Orlovi" su uložili mnogo, jasno je da će učiniti sve da opstanu. Danas predstavljanje Srbina, a do večeras stiže još jedno veliko pojačanje?

Sem Alardajs je već potrošio veliki novac ove zime, cilj je da Kristal Palas koji je trenutno na 18. mestu na tabeli, u zoni ispadanja, opstane. Američki vlasnici su već uložili ogromna sredstva i nastavljaju da kupuju.

Stigao je Van Anholt iz Sanderlenda, sjajni defanzivac za oko 16 miliona, a toliko će "Orlove" koštati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Luka Milivojević.

On je stigao u London, u ovom trenutku počinje preglede i do kraja dana će se iz Olimpijakosa preseliti u Kristal Palas.

I to nije sve, Alardajs će do poslednje trenutka pokušati da uzme Mamadu Sakoa iz Liverpula.

Ovaj štoper nije u dobrim odnosima sa Klopom, izgubio je mesto u timu, povredio se, nije igrao od aprila.

Liverpul želi da ga se reši, ali samo da ga proda i neće pristati na manje od 20 miliona evra. Kristal Palas bi dao pet manje, i to na kraju sezone, videćemo hoće li do kraja dana uspeti da dovedu i štopera.

Recimo i to da bi delom uložena sredstva mogli da povrate ako prodaju Androsa Tauzenda Njukaslu, za njega traže 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregled - PL transferi do kraja dana!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017

Ovih 15 bi trebalo da bude gotovo do večeras!..Leonardo Uljoa iz Lestera u Sanderlend..Bane Ivanović iz Čelsija u Zenit..Mamadu Sako iz Liverpula u Kristal Palas..Luka Milivojević iz Olimpijakosa u Kristal Palas..Džordan Aju iz Aston Vile u Svonsi..Andrea Ranokija iz Intera u Hal..Andros Tauzend...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.