London - Osamdesetom pobedom u sezoni Nole ušao u 1/2 finale!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London - Osamdesetom pobedom u sezoni Nole ušao u 1/2 finale!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković upisao je osamdesetu pobedu u tekućoj sezoni kojom je obezbedio plasman u polufinale završnog Masters turnira u Londonu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije dozvolio prvorazredno iznenađenje na završnom Mastersu u Londonu pošto je u meču koji je odlučivao o plasmanu u polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladao Tomaša Berdiha.

Za sat i po vremena Đoković je savladao Tomaša Berdiha rezultatom 2:0 (6:3, 7:5), pa će kao drugoplasirani iz grupe "Sten Smit" otići u polufinale gde ga čeka Rafael Nadal.

Novak je u oba seta imao po jedan brejk više u odnosu na rivala, pa je tako stigao do 21. pobede u 23. međusobnom meču sa češkim teniserom.

Bila je to jubilarna OSAMDESETA pobeda u tekućoj sezoni za Novaka Đokovića čime je srpski teniser postavio lični rekord i ostao u trci za odbranu trofeja na završnom Mastersu u Londonu.

Dodajmo i to da je večerašnjom pobedom Srbin osigurao svoje šesto uzastopno polufinale na završnim Mastersima a protivnik u borbi za finale biće mu Španac Rafael Nadal koji je zauzeo prvo mesto u grupi "Ilie Nastase".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorija ne beži od Novaka, nek se spremi Rafa!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2015

Istorija je i dalje na vidiku. Novak Đoković plasirao se u polufinale Završnog Mastersa, pošto je u poslednjem meču grupe "Sten Smit" savladao Tomaša Berdiha i ostao u trci za rekordnim brojem uzastopnih titula na ovom turniru...6:3, 7:5, za sat i po vremena borbe, mada je i posle prvih 44 minuta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đokoviću “izazvao” Nadal

Izvor: Danas, 20.Nov.2015

- Pokazao je Novak Đoković u odlučujućem duelu za prolaz u polufinale završnog Mastersa da je protiv Rodžera Federera zaista imao slab dan, kao što je i tvrdio posle prekida serije od 23 uzastopne pobede. Najbolji teniser današnjice savladao je Tomaša Berdiha u poslednjem susretu Grupe “Sten...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.