Fudbalreke Spartaka trijumfovale u Osijeku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalreke Spartaka trijumfovale u Osijeku

Fudbalerke Spartaka nadigrale su danas grčki šampion A.S. Amazones Dramas rezulatatom 3:0 (2:0), na početku kvalifikacije za Ligu šampiona.

Golgeterke su bile Jelena Marenić u 30. minuti, Milena Nikolić u 32. i Violeta Slović u 91. minuti, iz penala.

Kvalifikacioni turnir ove godine za grupu 5 u kojoj se nalazi i Spartak održava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se ove godine u Hrvatskoj, a protivnici našem šampionu su domaćin kvalifikacija ŽNK "Osijek", grčki šampion A.S. Amazones Dramas i moldavski CS Goliador-Š 11-Real.

Turnir se održava od 9. do 14. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbalerke Spartaka dobre na startu

Izvor: B92, 10.Avg.2014, 00:43

Fudbalerke subotičkog Spartaka na odličan način započele su kvalifikacije za Ligu šampiona, ubedljivom pobedom nad ekipom Amazones Dramas...Spartak je u Osijeku pobedio sa 3:0 grčkog šampiona i tako se posle prvog kola popeo na drugu poziciju tabele gruope 5...Subotičanke nisu na prvom mestu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.