Frka u derbiju i prekid, Štimac slavio protiv Micova (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka u derbiju i prekid, Štimac slavio protiv Micova (VIDEO)

Košarkaši Bešiktaša pobedili su Galatasaraj u 22. kolu šampionata Turske sa 90:84, meč je obeležio i jedan prekid.

Ekipa Bešiktaša je zabeležila 17. pobedu i učvrstila se na trećem mestu iza Fenera i Efesa, a minut i po pre kraja došlo je do prekida zbog vređanja arbitara i ubacivanja predmeta na teren.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />


Sudije se nisu dvoumile, prekinuli su utakmicu na kratko, dok se ne smire strasti, a na kraju je domaći sastav trijumfalno priveo duel kraju.

Vladimir Štimac je ubacio 12 poena za pobednički tim, a u Galatasaraju se izdvojio Vladimir Micov sa 18 poena. Odskočio je Erl Klark sa 24 poena u Bešiktašu. pobedi je doprineo Tompson sa 21.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divljanje navijača obeležio derbi u Istanbulu

Izvor: B92, 20.Mar.2017

U derbiju 22. kola turske lige na meču između Bešiktaša i Galatasaraja došlo je do prekida meča zbog divljanja navijača. Sudije su na minut i 24 sekunde pre kraja odlučile da zaustave meč posle treće opomene za navijače koji su vređali sudije i ubacivali stvari na teren.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.