Evo zašto je Del Boske izostavio Dijega Koštu!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Del Boske izostavio Dijega Koštu!

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta izostavljen je danas sa spiska reprezentativaca Španije za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.

Kosta ima utakmicu suspenzije zbog žutih kartona, a selektor Visente Del Boske je rekao da nije želeo da ga uvrsti u ekipu samo zbog jedne utakmice.

Del Boske je od napadača pozvao Pedra Rodrigesa, Paka Alkasera i Alvara Moratu.

"Jednostavno, nije mi se svidelo ono što je uradio", rekao je Del Boske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na konferenciji za novinare misleći na situaciju sa Paulistom u meču Arsenala i Čelsija.

Španija će 9. oktobra igrati protiv Luksemburga, kada će imati priliku da obezbedi plasman na kontinetalni šampionat. Tri dana kasnije sastaće se sa Ukrajinom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEL BOSKE: Dijego Košta izostavljen zbog svog ponašanja

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015

Selektor Španije Visente Del Boske izostavio je Dijega Koštu sa spiska reprezentativaca Španije za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo. . . On je u svom obrazloženju istakao da nije zadovoljan ponašanjem svog napadača na meču protiv Arsenala.. - Ne sviđa mi se njegovo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.