Bešiktaš zadržao Štimca do kraja sezone

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš zadržao Štimca do kraja sezone

Srpski reprezentativac Vladimir Štimac odličnim igrama na startu prvenstva Turske i FIBA Ligi šampiona obezbedio je sebi ostanak u Bešiktašu do kraja sezone.

Bivši centar Crvene zvezde je u septembru dogovorio saradnju sa klubom iz Istanbula do leta 2016, ali uz mogućnost da Bešiktaš raskine ugovor ukoliko ne bude zadovoljan partijama srpskog igrača.

Dvadesetdevetogodišnji Štimac, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << međutim, birljira i u potpunosti je opravdao poverenje trenera Ufuka Saridže.

Nekadašnji turski reprezentativac je tamošnjim medijima otkrio da je prezadovoljan sa Srbinom i da će Štimac ostati u ekipi do kraja sezone.

Vladimir Stimac, Proximus Spirou karşısında elde ettiği 31 verimlilik puanı ile FIBA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en değerli oyuncusu oldu. pic.twitter.com/pRVR57U2fj

Iskusni centar je ranije u Turskoj igrao za Olin Edirne i Banvit.

Bešiktaš u sredu u 2. kolu FIBA Lige šampiona dočekuje Partizan, koji je, kao i tim sa Bosfora, bez poraza ove sezone u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Štimac potvrdio, puna hala čeka Partizan!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 00:05

Srpski reprezentativac igra u sjajnoj formi na početku sezone, sada ćemo ga videti na delu i protiv Partizana...Vladimir Štimac se ekspresno prilagodio na ekipu Bešiktaša, čiji polako postaje pravi lider na terenu posle nekoliko izvanrednih partija u poslednje vreme...Sledeći izazov za ovu ekipu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.