Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAT: Zvezdina publika najbolja u Evropi, ovo je najteže gostovanje

Ekipa Darušafake “ukrala” je pobedu Crvenoj zbvezdi zadovoljna se vraća u Tursku. “Crveno – beli” su ispustili čak 16 razlike, koju je gost stigao u drugom poluvremenu.

– Nismo bili loši na početku, koliko je Zvezda bila dobra, njena publika je najbolja i Beograd je najteže mesto za igranje. U drugom poluvremenu smo se trgli, zaigrali mnogo bolju odbranu. Ovo je tek početak, ima mnogo da se igra u Evroligi, mada se ja plašim nastavka, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pošto je početak bio ovako težak, rekao je Dejvid Blat, trener Darušafake.
EL: Zvezda ispustila pobedu, Darušafaka slavila u penal završnici (FOTO, VIDEO)
On je u karijeri vodio mnogo timova, ali je svakako najzvučnije šampion NBA lige Klivlend.
Teško je uporediti NBA i Evroligu, mada sam tamo radio sa najboljim igračem na svetu, što je svakako plus. Srećan sam što radimu Darušafaki, ali i što sam radio u NBA ligi. Ne bih se bunio da LeBron dođe u Darušafaku.
– Naš cilj je bio redovno igranje u Evroligi, nadam se da će ljudi na kraju sezone reći da je Darušafaka vrhunski evroligaški tim. Pravimo dvoranu, na dobrom smo putu, dobro se ponašamo… I gladan sam, zavrpio je konferenciju za novinare Dejvid Blat.
Iz hale “Aleksandar Nikolić” izveštava Strahinja Nikolić
The post BLAT: Zvezdina publika najbolja u Evropi, ovo je najteže gostovanje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blat: ''Ovo je najteže gostovanje u Evropi, fantastičan meč Crvene zvezde!''

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2016

Trener Darušafake je sa oduševljenjem pričao o atmosferi u Beogradu i fantastičnom meču sa Crvenom zvezdom...Crvena zvezda je večeras izgubila od Darušafake rezultatom 73:70, a Blat je naglasio da je ovo najteže gostovanje u Evropi... ''Ne znam da li smo mi bili toliko loši ili je Zvezda bila...

Nastavak na Sportske.net...

Dejvid Blat o atmosferi koju prave navijači Zvezde

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2016, 08:31

– Nismo bili loši na početku, koliko je Zvezda bila dobra, njena publika je najbolja i Beograd je najteže mesto za igranje.. The post Dejvid Blat o atmosferi koju prave navijači Zvezde appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.