Segedin, opljačkani migranti iz Sirije

Izvor: RTS, 30.Jul.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Segedin, opljačkani migranti iz Sirije

Mađarska policija uhapsila je jednog, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su opljačkali četvoro migranata iz Sirije.
Osumnjičeni Zoltan R. (21) je zajedno sa svojim pomagačem primio u svoj automobil četvoro migranata iz Sirije, nakon ilegalnog prelaska granice sa Srbijom, sa namerom da ih za sumu od 750 evra po čoveku preveze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do Budimpešte, javlja Tanjug.
Nakon toga, kako se navodi u saopštenju Policijske kapetanije Županije Čongrad, osumnjičeni im je uz pretnju lažnim, gasnim pištoljem, oduzeo sav novac i ostavio ih u Segedinu, nakon čega su migranti slučaj prijavili policiji.
Policija je pronašla vozilo, u njemu i pištolj kojim je izvršeno ovo delo, a osumnjičenog privela i njemu je određen pritvor, dok za njegovim pomagačem i dalje traga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasnim pištoljem napali migrante i oteli im pare!

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015

Mađarska policija uhapsila je jednog, a traga za još jednim muškarcem zbog sumnje da su opljačkali četvoro migranata iz Sirije...Foto: Tanjug/Irfan Ličina Azilanti iz Afrike i Bliskog istoka u Preševu..Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, osumnjičeni 21-godišnji Zoltan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.