Tamara Dragičević otkriva svoje omiljene beauty proizvode i rituale

Izvor: Story, 03.Maj.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević otkriva svoje omiljene beauty proizvode i rituale

Glumica Tamara Dragičević otkriva svoje omiljene beauty rituale, koliko pažnje posvećuje nezi ruku i noktiju, i zašto više nikada ne želi da bude plavuša

Tamara Dragičević, foto: Petar Đorđević

Uspešna umetnica Tamara Dragičević, koju publika trenutno gleda u filmu Bićemo prvaci sveta, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << više od dva meseca odlučila je da promeni frizuru i skrati kosu.

Kako sama voli da kaže, odlazak kod frizera smatra jednim od najboljih načina da prekine svakodnevnu monotoniju.

Story: Na koji način negujete ruke?

- Sama vodim računa o nezi ruku i noktiju, uživam u tome da ih tretiram određenim kremama i losionima, i taj tretman mi zaista prija.

Story: Da li ste nekada radili nadogradnju noktiju?

- Nekada sam redovno išla kod manikira gde sam radila nadogradnje noktiju i tretirala ih raznim gelovima. Zbog prirode svog posla, nisam u prilici da eksperimentišem s noktima, jer oni moraju da budu u skladu s ulogom koju igram, tačnije moram stalno da skidam lak. Prija mi kada ljudi udele kompliment za negovane ruke i nokte, takođe volim da vidim ženu koja mnogo pažnje posvećuje nezi tela uopšte.

Story: Nedavno ste se ošišali i drastično skratili kosu, zbog čega ste se odlučili na ovaj korak?

- Nikada se ne bih usudila na taj korak da nisam morala da se ošišam za ulogu u filmu Bićemo prvaci sveta. A kada sam već krenula tim putem, onda sam otišla malo dalje, pa sam pre dva meseca još više skratila kosu i, iskreno da vam kažem, uživam u kratkoj frizuri. Šest godina nosila sam dugu kosu i ova promena mi je baš dobrodošla.

Story: Da li ste se nekada farbali?

- Jesam. U srednjoj školi bila sam i plavuša, tako je bilo i kada sam upisala fakultet, imala sam paž frizuru, plavu kosu i uopšte nisam ličila na sebe kakva sam danas. Sada me moji klasići uvek zezaju kako sam bila smešna. Sve te eksperimente obavila sam na vreme i nikada se ne bih vratila u plavuše.

Story: Koja je vaša najveća beauty greška do sada?

- Naravno da mi je danas smešno kako sam izgledala i šta sam nosila u osnovnoj i srednjoj školi, ali to je normalno, jer svi smo svedoci toga koliko se brzo menja moda. Ali nisam imala nekih velikih grešaka da bih se i danas zbog toga kajala.

5 omiljenih kozmetičkih proizvoda Tamare Dragičević:

1. Parfem Gucci Guilty ima mirisnu notu koja je nezamenljiva

2. Šminku skida fiziološkim micelarnim rastvorom La Roche-Posay



3. Mleko za telo Mixa Tamarinoj suvoj koži savršeno odgovara

4. Puder La Roche-Posay najviše odgovara Tamarinoj osetljivoj koži

5. Klasična krema Pantenol je nešto bez čega ne izlazi iz kuće

Razgovarao: Danilo Mašojević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.