Izvor: Story, 15.Sep.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni goste će smestiti u omiljeni hotel princeze Dajane

Iako se detalji venčanja još uvek ne znaju, Džordž Kluni i njegova verenica smestiće goste u luksuzan hotel u Veneciji.

Holivudski glumac i njegova verenica Amal Almudin, će se preko Velikog kanala zaputiti do veličanstvene renesansne palate gde će nakon venčanja ugostiti svoje goste. Do tamo će ih pratiti gondolijeri, a italijanski mediji objavili su da će se Kluni (53) i Amal Alamudin (36) venčati 27. septembra, a njihovi gosti stići će dan ranije. Prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lista Il Gazzettino, Kluni je za njih iznajmio dva luksuzna hotela.

Jedan od njih je luksuzni hotel Aman Canal Grande u kojem se nalaze samo 24 sobe, dok je drugi hotel Cipriani sa 79 soba. U hotelu Cipriani obožavala je da odseda pokojna princeza Dajana, a posetile su ga i neke od velikih holivudskih zvezvda kao što su Al Paćino, Džud Lo, Uma Turman i Oven Vilson. Hotel se ponosi bogatim dekorom i oslikanim zidovima, a nalazi se na ostrvu Giudecca u Venecijanskoj laguni.

Oba hotela su popunjena od 25. do 29. septembra, a njihovi predstavnici ne žele ništa da otkrivaju jer su vezani strogim ugovorima o poverljivosti

Hotel Aman Canal Grande otvoren je prošle godine, a cene soba u njemu kreću se od 1000 do 3200 funti.

- Gostima je samo rečeno gde trebaju da se pojave kako bi ih privatnim avionom prebacili u Veneciju - otkrio je izvor.

Par se verio u aprilu ove godine, a pretpostavljalo se da će sudbonosno da izgovoriti na jezeru Como gde holivudski glumac poseduje vilu. Kluniju će ovo biti drugi brak, a Amal prvi.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž Kluni goste će smestiti u omiljeni hotel princeze Dajane

Izvor: Story, 15.Sep.2014

Iako se detalji venčanja još uvek ne znaju, Džordž Kluni i njegova verenica smestiće goste u luksuzan hotel u Veneciji...Džordž Kluni, Amal Amaludin, foto: Profimedia..Holivudski glumac i njegova verenica Amal Almudin, će se preko Velikog kanala zaputiti do veličanstvene renesansne palate gde...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.