Radulović prijavio izborne neregularnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2016, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović prijavio izborne neregularnosti

Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je danas da je predsednik pokreta Saša Radulović podneo prijavu najbližoj policijskoj stanici jer su aktivisti Srpske napredne stranke bili u blizini izbornog mesta na Novom Beogradu na kome se ponavljaju izbori i pozivali građane da glasaju za njihovu listu.

Radulović je ranije danas na svom Tviter nalogu navodio da je video grupu aktivista koje imaju spiskove i koji teraju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ljude da glasaju za listu SNS-a, kao i da "zvone ljudima na vrata".

"U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni 'tako tu gluvare' i da i nemaju potrebu da 'nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova'", navodi se u saopštenju DJB-a.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović danas je na svom Tviter nalogu napisao da je skandalozno da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, "zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju".

"Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već", naveo je Stefanović na svom nalogu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radulović obilazio biračka mesta

Izvor: Danas, 04.Maj.2016

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović prijavio je Policijskoj upravi Novog Beograda, da je tokom obilaska biračkog mesta kod novog Merkatora, naišao na grupu aktivista SNS, saopšteno je iz ovog pokreta...Oni su otišli kada su videli Radulovića, ali lider DJB smatra da su se u najmanju ruku...

Nastavak na Danas...

Radulović prijavio izborne neregularnosti; Stefanović: Raduloviću krivična prijava

Izvor: Blic, 04.Maj.2016

Pokret "Dosta je bilo" (DJB) saopštio je danas da je predsednik pokreta Saša Radulović podneo prijavu najbližoj policijskoj stanici jer su aktivisti Srpske napredne stranke bili u blizini izbornog mesta na Novom Beogradu na kome se ponavljaju izbori i pozivali građane da glasaju za njihovu listu...Radulović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.