Vesti

1

Radulović prijavio izborne neregularnosti

Autor: SA

Izvor: Beta

Radulović prijavio izborne neregularnosti

Izvor: Foto: Beta/Emil Vaš

Radulović je ranije danas na svom Tviter nalogu navodio da je video grupu aktivista koje imaju spiskove i koji teraju ljude da glasaju za listu SNS-a, kao i da "zvone ljudima na vrata".

"U grupama od dvoje ili troje, sa spiskovima glasača, Vučićevi aktivisti su zvonili na vrata građana vršeći na njih nedozvoljeni pritisak i zastrašivali ih, a nigde u blizini nije bilo policije da ih u tome spreči. Grupa sa kojom je (Radulović) razgovarao pokušala je da ga razuveri rečenicom da oni 'tako tu gluvare' i da i nemaju potrebu da 'nekoga teraju na izbore jer imaju više od 48 odsto glasova'", navodi se u saopštenju DJB-a.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović danas je na svom Tviter nalogu napisao da je skandalozno da Saša Radulović uznemirava građane na Novom Beogradu, "zaustavlja ih na ulici i pita za koga će da glasaju".

"Stečajni lopov će izgleda dobiti i krivičnu prijavu. Zna on ko je, pronaći će se već", naveo je Stefanović na svom nalogu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

N. Stefanovic??? Onaj sa laznim doktoratom? Onaj mali, jako isfrustrirani covek? Onaj sto ne moze a da ne vredja?? Koga briga sta je takva individua imala da izjavi??