ODRŽANA PRVA SEDNICA VLADE: Zasedanje počelo u 6.30, minimalna cena rada biće utvrđena do 15. septembra

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA PRVA SEDNICA VLADE: Zasedanje počelo u 6.30, minimalna cena rada biće utvrđena do 15. septembra

Održana je prva sednica novoizabrane Vlade Republike Srbije na čijem čelu je premijer Aleksandar Vučić, a počela je jutros u 06.30 sati.

Sednica je održana u zgradi Vlade Srbije, a na njoj su konstituisana radna tela Vlade.

Posebna pažnja na sednici posvećena je ulozi Socijalno-ekonomskog saveta u budućem radu Vlade, imenovanju njenih članova u tom savetu, kao i međusobnoj saradnji. 

Vlada Republike Srbije poštovaće zakonski rok koji ističe 15. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i do tada će utvrditi minimalnu cenu rada i kroz dijalog sa socijalnim partnerima raditi na njenom povećanju, piše u saopštenju sa prve sednice nove Vlade.

Srbija je juče dobila novu vladu, nakon što je predlog mandatara Aleksandra Vučića dobio podršku 163 poslanika Skupštine Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.