PREDVODI DELEGACIJU Dačić danas u Istanbulu

Izvor: Blic, 21.Maj.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDVODI DELEGACIJU Dačić danas u Istanbulu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, predvodiće danas delegaciju Republike Srbije na specijalnom sastanku Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC), kao i na jubilarnom Samitu, 22. maja u Istanbulu.

Očekuje se da na Samitu bude usvojena zajednička deklaracija zemalja članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju, dodaje se u saopštenju.

Sledeći predsedavajući ovoj organizaciji bi trebalo da bude Ukrajina, u periodu od 1. jula do 31. decembra 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPECIJALNI SASTANAK SAVETA MINISTARA: Dačić danas u Istanbulu predvodi delegaciju Srbije

Izvor: Kurir, 21.Maj.2017

...Skupove organizuje Republika Turska, kao predsedavajući Organizacije, saopštilo je Minsitarstvo spoljnih poslova..Ove godine obeležava se 25 godina od osnivanja Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju..Očekuje se da na Samitu bude usvojena zajednička deklaracija zemalja članica Organizacije...

Nastavak na Kurir...

SAMIT U TURSKOJ Deklaracija o bezbednosti na Crnom moru pod znakom pitanja

Izvor: Blic, 21.Maj.2017

Sastankom predstavnika delegacija završen je prvi dan samita Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju u Istanbulu, na kojem je glavna tema rasprave bila deklaracija o bezbednosti na Crnom moru...Sastanci su bili održani iza zatvorenih vrata ali, kako "Blic" saznaje, ostalo je neizvesno da li će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.