PODRŽAO VEĆINU U ŠAPCU Kostadinović: Zbog pretnji sam istupio iz JS

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŽAO VEĆINU U ŠAPCU Kostadinović: Zbog pretnji sam istupio iz JS

Odbornik u Skupštini grada Šapca i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Šapcu, Slaviša Kostadinović, na večerašnjoj konferenciji za medije, rekao je da je zbog kontinuiranih pritisaka i pretnji proteklih dana od strane vrha stranke, doneo odluku da istupi iz stranke i podneo ostavku na svoju funkciju.

Kostadinović je dodao da je kao odbornik, doneo odluku da podrži opciju za koju su većinski glasali građani Šapca, upkos pretnjama, te da će, ukoliko se one >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastave, zatražiti zaštitu nadležnih organa.

Pročitajte još:

- Nismo hteli da se identifikujemo sa scenama koje su danas mogle da se vide u Šapcu. Ovde branim svoj stav i stav ljudi koji su sa mnom i smatramo da smo doneli najbolju odluku - rekao je Kostadinović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.