Marnjak: Leci objašnjavaju detalje dogovora iz dijaloga

Izvor: Blic, 08.Mar.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marnjak: Leci objašnjavaju detalje dogovora iz dijaloga

- Leci koji su deljeni na severu Kosova jesu informacija građanima o onome šta je dogovoreno između Beograda i Prištine, izjavio je šef Euleksa Gzavije de Marnjak.

Odgovarajući na pitanje o lecima koji su deljeni na severu Kosova u vezi registarskih tablica za vozila, De Marnjak je rekao da je trebalo da ti leci informišu gradjane o detaljima dogovora Beograda i Prištine koji se odnose na tehnička pitanja.

Na prelazima na severu Kosova neki građani dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su juče od službenika Euleksa letak u kojem piše da do 1. juna moraju imati KS ili RKS tablice.

Portparol Euleksa Irina Gudeljević rekla je ranije juče Tanjugu da je ta misija privremeno povukla letke kako bi se razjasnio tekst koji je u njima i bio poboljšan način na koji će letak biti predstavljen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marnjak: Leci objašnjenje dogovora

Izvor: B92, 08.Mar.2012

Priština -- Šef Euleksa Gzavije de Marnjak izjavio sinoć da su leci koji su deljeni na severu Kosova informacija o tome šta je dogovoreno između Beograda i Prištine...On je na konferenciji za novinare koja je održana u Prištini, objasnio da se informacije iz letaka, u vezi sa registarskim tablicama...

Nastavak na B92...

Tadić: Sa Italijom se ne slažemo samo po pitanju Kosova (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Mar.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija hoće da reši problem Kosova i Metohije, da ne želi da ga "zaledi", te da postoji mnogo modusa kako on može biti rešen i konstatovao da se sa Italijom ne slažemo samo po pitanju Kosova..."Sa Italijom se ne slažemo samo po pitanju Kosova, ali sam...

Nastavak na S media...

Euleks i Beograd različito o sporazumu o slobodi kretanja

Izvor: Politika, 08.Mar.2012

Vlada Srbija nije juče raspravljala o rešenjima za prevazilaženje problema povodom preregistracije vozila i i korišćenja kosovskih dokumenata..Euleks je juče ostao pri stavu da je letak koji su pripadnici njihove misije delili na prelazima na severu Kosova o preregistraciji vozila i korišćenju...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.