Kome je loše neka glasa za mene

Izvor: B92, 13.Mar.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kome je loše neka glasa za mene"

Beograd -- Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da svaki čovek koji zna da mu je loše, mora na nedeljnim izborima da glasa za NDS.

"Danas svaki čovek svojim glasom, voljom i htenjem treba da kaže svoju reč kako treba da mu bude. Svi oni koji znaju da im je lošije nego što je bilo, moraju da izadju na izbore i glasaju za listu broj 11", rekao je Tadić na mitingu na beogradskom Trgu Republike.

On je naveo da oni koji su zadovoljni, mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ostanu kod kuće u nedelju ili da glasaju za vladajuću koaliciju.

"Nećemo predati Srbiju u ruke ljudima koji ne znaju, koji su imali loše namere i zablude u prošlosti, iza čijeg upravljanja zemljom je ostala pustoš, izgubljeni ljudski životi, nade i sudbine. Mi smo se borili od početka dosledno, ne menjajući svoje uverenje, za Srbiju u Evropi, za Srbiju njenih gradjana, u kojoj svaki pojedinac oseća sigurnost", kazao je predsednik NDS.

Tadić je dodao da se na vanrednim izborima u nedelju, 16. marta odlučuje o tome kako će Srbija živeti svakog dana sledeće četiri godine.

Kandidat Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Boris Ranković kazao je da se ta partija zalaže za socijalni dogovor u kojem će gradjani reći šta su prioriteti.

Na završnom predizbornom skupu na Trgu Republike u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) govorio je njen predsednik Nenad Čanak i kazao da "nikada u životu nije bio u principijelnijoj koaliciji nego sada sa Borisom Tadićem".

"Ne mislimo isto o nekim stvarima, ali razlika izmedju onih koji ne misle isto i onih koji se zbog toga mrze je upravo u tome. Oni koji ne misle isto kroz razgovore i razmišljanja vuku zemlju napred, a oni koji ne daju drugima da misle isto, to su štetočine koje su nas uništile u proteklih 20 godina", naveo je Čanak.

Lider partije Zajedno za Srbiju Dušan Petrović podsetio je da je Tadić napravio konsenzus da zemlja udje u Evropsku uniju i pozvao gradjane da glasanjem za koaliciju "ubrzaju korake u pridruživanju".

Prema procenama policije, na skupu je bilo oko 1.500 članova i simpatizera koji su nosili transparente Nove demokratske stranke, partije Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića i Zelenih Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Kome je loše neka glasa za mene

Izvor: Beta, 13.Mar.2014

BEOGRAD, 13. marta 2014. (Beta) - Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić izjavio je u četvrtak da svaki čovek koji zna da mu je loše, mora na nedeljnim izborima da glasa za NDS..."Svaki čovek svojim glasom, voljom i htenjem treba da kaže svoju reč kako treba da mu bude. Svi koji znaju...

Nastavak na Beta...

Tadić: Kome je loše neka glasa za NDS

Izvor: RTS, 13.Mar.2014

Svi kojima je dobro neka ostanu kod kuće ili glasaju za vladajuću koaliciju, ali oni koji smatraju da Srbija zaslužuje bolje treba da izađu na izbore i da mi daju podršku, izjavio je lider NDS-a Boris Tadić. ..Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić poručio je da je Srbija na ekonomskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.