Izvor: Danas, 29.Jun.2011, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je terorista?

Tvrdnja Milana Krkobabića, potpredsednika PUPS i zamenika gradonačelnika Beograda, da novi Zakon o finansiranju lokalne samouprave predstavlja teroristički akt je neodgovorna i nedopustiva izjava. On je time parlament i građane Srbije nazvao teroristima - ocenio je Miroslav Čučković, član Predsedništva URS, na čiji je predlog taj zakon u ponedeljak usvojen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić da se izvini

Izvor: Press, 29.Jun.2011

URS je juče zatražio od potpredsednika PUPS-a Milana Krkobabića da se izvini građanima, Narodnoj skupštini i koalicionim partnerima zbog ocene da je Zakon o finansiranju lokalne samouprave „teroristički akt".

Nastavak na Press...

Krkobabić da se izvini

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jun.2011, 09:17

/press/ URS je juče zatražio od potpredsednika PUPS-a Milana Krkobabića da se izvini građanima, Narodnoj skupštini i koalicionim partnerima zbog ocene da je Zakon o finansiranju lokalne samouprave „teroristički akt".. . . Iz tabora Mlađana Dinkića, koji je predložio izmene tog zakona, zahtevaju...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.