KANCELARKA NAPUSTILA SRBIJU Vučić ispratio Angelu Merkel na aerodromu Nikola Tesla (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANCELARKA NAPUSTILA SRBIJU Vučić ispratio Angelu Merkel na aerodromu "Nikola Tesla" (FOTO)

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić ispratio je nemačku kancelarku Angelu Merkel na beogradskom aerodromu.

Angela Merkel juče je odmah po dolasku u Srbiju imala sastanak s Aleksadnrom Vučićem.

- Pitanje je trenutka kada će pregovaračka poglavlja sa Srbijom biti otvorena - izjavila je sinoć Angela Merkel. Nemačka kancelarka poručila je i da je Beograd pokazao veliku spremnost za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompromis u dijalogu sa Prištinom i iskazao veliki broj inicijativa u cilju stabilnosti i mira na Zapadnom Balkanu.

Sastanak predsednika Srbije Tomislava Nikolića i nemačke kancelarke Angela Merkel počeo je danas nešto posle 9.00 u Palati Srbije u Beogradu. Glavne teme razgovora, kako je najavljeno, bio je proces pridruživanja Srbije Evropskoj uniji i mogućnost otvaranja prvih pregovaračkih poglavlja, privredna saradnja dve zemlja i saradnja u regionu.

Ranije jutros nemačka kancelarka je održala sastanak sa predstavnicima civilnog društva u hotelu Hajat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancelarka napustila Srbiju, Vučić ispratio Angelu Merkel na aerodromu »Nikola Tesla«

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2015

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ispratio je njemačku kancelarku Angelu Merkel na beogradskom aerodromu...Angela Merkel juče je odmah po dolasku u Srbiju imala sastanak s Aleksadnrom Vučićem..."Pitanje je trenutka kada će pregovaračka poglavlja sa Srbijom biti otvorena", izjavila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.