Izvor: Blic, 15.Okt.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Milić: Hoću da se kandidujem za predsednika, otvaram više vrata na Zapadu nego Vuk Jeremić!

Jelena Milić, direktorka CEAS-a i zagovornica ulaska Srbije u NATO mogući je kandidat za predsednika Srbije.

Milićeva je juče na svom fejbuk profilu objavila da ozbiljno razmišlja da učestvuje na predsedničkim izborima koji će biti održani na proleće sledeće godine.

"Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije. Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata opozicije 'neće smeti da otvara'", napisala je Milićeva.

Ona je dodala da nikad nije bila kandidat, pa ni deo civilnog društva u širem smislu, kao i da joj je smešno da REM ima predstavnika civilnog društva.

"Bila bih svoj kandidat i kandidat svojih ubeđenja - socioliberalnih. Umem da otvorim više vrata na političkom Zapadu, više nego Vuk Jeremić", navela je direktorka CEAS-a.

I za kraj, napisala je svoju kratku biografiju - ima 52 godine, majka je dvoje dece, uskoro i akademska građanka i platila je sve parking kazne.

"Are you with me? (Da li ste sa mnom) Tick tack, tick tack", stoji na kraju njenog posta.

Milićeva inače nije miljenica domaće javnosti, a zbog svojih stavova o NATO-u izaziva kontroverze. Često je na meti desničarskih organizacija, a u dužem vremenskom periodu putem društvenih mreža dobijala je nastrašnije pretnje i uvrede. Zbog toga joj je pre pola godine dodeljena i policijska zaštita.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JELENA MILIĆ: Ozbiljno razmišljam da se kandidujem za predsednika Srbije!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2016

..."Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata 'opozicije' nece smeti da otvara", navela je Milićeva..Ona je istakla da nikad nije bila kandidat, pa ni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.