Izvor: Blic, 17.Jul.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HDZ danas bira predsednika: Andrej Plenković jedini kandidat

HDZ danas bira novog predsednika, a Andrej Plenković je jedini kandidat.

Plenković je najavio da će, nakon izbora, početi pregovore s mogućim koalicionim partnerima.

On je u svom izbornom programu naglasio da će mu glavni cilj biti da vrati poverenje birača verodostojnom i doslednom politikom HDZ-a, javlja HRT.

Šef izbornog štaba HDZ-a Damir Jelić rekao je da je u HDZ-u sve spremno za pripremu izbornih lista, te se samo čeka da se završe unutarstranački izbori.

- Dolazi jedna nova priča i nadamo se da će uskoro predsednik HDZ-a postati i predsednik hrvatske vlade - rekao je Jelić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HDZ bira novog predsednika, jedini kandidat Andrej Plenković

Izvor: Beta, 17.Jul.2016

Do sada vladajuća Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) danas bira novog predsednika, a jedini kandidat za tu funkciju je poslanik te stranke u Evropskom parlamentu Andrej Plenković.On će na toj funkciji zameniti Tomislava Karamarka koji je prošlog meseca podneo ostavku pošto je HDZ u Saboru srušio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.