Vesić nagradio učesnika Pinkovih zvezdica!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić nagradio učesnika Pinkovih zvezdica!

Gradski menadžer je dodelio stipendiju za školovanje mladom muzičaru sa Kosova i Metohije

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Gradski menadžer Goran Vesić ispunio je obećanje i dodelio stipendiju za školovanje Tomislavu Milovanoviću, čertnaestogodišnjaku sa Kosova i Metohije, inače prošlogodišnjem superfinalisti Pinkovih zvezdica.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Vesić je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se trudi da ispuni obećanja, a da mu je ovo možda i najdraže do sada.

"Posle nastupa Tome Milovanovića u Pinkovim zvezdicama, za koga sam navijao, odlučio sam da mu sa Leontinom Vukomanović pomognem kako bi, pored redovnog, nastavio i muzičko obrazovanje. Našim zajedničkim naporom, Toma će od septembra krenuti u muzičku školu u Pančevu. Drago mi je da smo posle godinu dana uspeli da ispunimo i ovo obećanje. Na Tomi je da uči i da se muzički obrazuje, a na nama je da se radujemo njegovim budućim uspesima", istakao je Vesić, koji je Tomi u programu televizije Pink poklonio i računar.

NIJE NORMALNO kako ova deca pevaju! (VIDEO)

Tomislav Milovanović se zahvalio Goranu Vesiću na stipendiji i ukazanom poverenju. On je istakao da je sada mnogo lakše oko svega.

"Zahvaljujući Goranu, selimo se krajem avgusta u Pančevo, gde ću upisati osmi razred osnovne škole, ali i muzičku školu, odsek solo pevanje", najavio je Milovanović.

Podsetite se jednog od njegovih nastupa:



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.