Sergej Ćetković otkrio: Ćerka Mila hoće da bude pevačica

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković otkrio: Ćerka Mila hoće da bude pevačica

Pevač i član žirija “Pinkovih zvezdicaSergej Ćetković iako retko priča o porodici, priznao je da i njegova ćerka Mila želi da peva.

Kao i većina pevača, čini se da Sergej nije oduševljen idejom da njegova naslednica koju je usovjio 2012. godine krene njegovim stopama. Ipak, on priznaje da će je podržati ako to zaista bude njeno opredeljenje.

“Moja ćerka Mila želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << postane pevačica. Videćemo šta će biti i kako će se ta želja razvijati”, uz osmeh je Sergej priznao ostalim članovima žirija, koji su se nasmejali, jer očigledno imaju isti “problem” sa svojom decom.

Goca Tržan je u nekoliko navrata izjavila da ćerki Leni neće dozvoliti da peva, jer smatra da nema talenta, dok Sale iz „Tropiko benda” često kači video-snimke svoje naslednice u izvođenju stranih numera.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.