Pinkove zvezdice: Ovo su 10 superfinalista!

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2016, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Ovo su 10 superfinalista!

Završeno je drugo finale muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice i saznali smo imena 10 takmičara koji će pevati u superfinalu!

Održano je još jedno finale muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice, koje je, kao i uvek, bilo ispunjeno sjajnim nastupima klinaca koji su uspeli da se izbore da dođu do samog kraja druge sezone ovog šou programa. Nažalost, dvoje njih su morali da napuste takmičenje pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veliko superfinale, a to su Veljko Čačić i Nika Purić.

A ono što smo svi čekali tokom cele godine, napokon je tu. 10 superfinalista su: Žarko Pribaković, Darija Vračević, Tomislav Milovanović, Irnes Divljan, Eva Manić, Antonia Gigovska, Uroš Stanković, Indira Beriša, Martija Stanojković i Marko Bošnjak!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.