Pinkove zvezdice: Ovih 10 kandidata su prošli dalje!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Ovih 10 kandidata su prošli dalje!

Završena je druga emisija Pinkovih zvezdica u novoj, trećoj sezoni, a večeras smo upoznali zaista fantastične mlade talente koji su nas ostavili bez daha. I dok ćemo njih 10 gledati ponovo, nažalost, od petoro smo morali da se oprostimo za sad.

I ova emisija Pinkovih zvezdica pokazala je da nismo ostali bez mladih talenata, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ćemo i ove godine imati puno favorita i nećemo znati kome da se priklonimo. Njih 15 je pevalo večeras, ali samo 10 je našlo svoje mesto u drugom krugu, a to su: Dragana Jovanovska, Hamza Asotić, Emilija Boškić, Ivona Odicki, Valentina Stojanović, Stefana Nikolčević, Lara Grbić, Sara Asanović, Bojan Kosanić i Eleonora Ordoglija!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.