Pinkove zvezdice: David Marković prva petica za večeras! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: David Marković prva petica za večeras! VIDEO

Žiri Pinkovih zvezdica je strog na početku ovog trećeg kruga, pa ne daje olako petice, te je David Marković prvi koji je prošao direktno u naredni krug!

David Marković predstavio se večeras u Pinkovim zvezdicama pesmom "Zar ti" koju izvodi Tropico bend, a pokazao se kao mali šarmer, pa je dok je pevao neke delove pesme, pokazivao na Gocu i Leontinu, što je njima bilo interesantno, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se složile da je trebalo da uradi obrnuto kad je izvodi određene stihove. Sergej Ćetković je pohvalio Davida jer je prihvatio sve sugestije žirija, pa je samim tim njegov performans mnogo bolji nego u prethodnom krugu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Ova dva kandidata su ispala iz takmičenja

Izvor: Svet plus, 10.Dec.2016, 00:59

Prva emisija trećeg kruga Pinkovih zvezdica donela nam je strožiji žiri, a posle baraža ove dve takmičarke su ispale...Treći krug Pinkovih zvezdica počeo je večeras, a žiri je bio stožiji nego inače. U crvenu stolicu vratio se Milan Stanković, koji će na kratko zameniti Saleta Cvetkovića....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.