Pinkova zvezdica ide putem slave: Marko Bošnjak snimio prvu pemu (video)

Izvor: Svet, 07.Dec.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkova zvezdica ide putem slave: Marko Bošnjak snimio prvu pemu (video)

Marko Bošnjak oduševio je žiri ”Pinkovih zvezdica”, a njegova interpretacija pesme ”Što te nema” je rasplakala sve.
width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Marko Bošnjak je pobednik druge sezone ”Pinkovih zvezdica”, a sada je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << momenat da krene da gradi karijeru.
Marko koji je dobio nadimak “čudo od deteta”, objavio je svoju prvu pesmu i to na makedonskom jeziku. Numera se zove ”Nie decata”, što u prevodu na srpski jezik znači ”Mi deca”.
width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG NJEGA JE PLAKALA CELA SRBIJA! Mali Marko snimio prvu pesmu, svi kažu: BIĆE HIT! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016

Pobednik druge sezone "Pinkovih zvezdica" Marko Bošnjak objavio je svoju prvu numeru "Nie decata" koju je snimio na makedonskom jeziku...Već posle prvog slušanja, mnogi su ubeđeni da ova numera biti hit, a sjajni Marko je svoj prvenac snimio sa horom "Zlatno Slavejče"......(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Pobednik Pinkovih zvezdica Marko Bošnjak objavio prvu pesmu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2016

Marko Bošnjkak, pobednik druge sezone Pinkovih zvezdica, muzičkog takmičenja za decu, objavio je svoju prvu pesmu kojom je obradovao sve one koji su na to dugo čekali...Marko Bošnjak svojom pojavom u muzičkom takmičenju za decu, Pinkove zvezdice, osvojio je srca publike i do samog kraja bio jedan...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.