Miroslav Ilić: Lekari još uvek ne znaju uzrok moje bolesti! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić: Lekari još uvek ne znaju uzrok moje bolesti! FOTO

Miroslav Ilić već dve godine ima zdravstvene probleme, a najveća muka mu je što lekari još uvek nisu otkrili uzrok njegove bolesti. Miroslav se nada da če se njegovo zdravstveno stanje stabilizovati do finala Pinkovih zvezdica.

Miroslav Ilić je u razgovoru za magazin Story otkrio da tokom prolećnih dana oseća mučnine i malaksalost, a nedavno je morao otići u kliniku da primi infuziju zbog alergijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << reakcije. Miroslav se nada da će se njegovo zdravstveno stanje stabilizovati do finala Pinkovih zvezdica.

"Već dve godine kuburim s alergijom i često se ne osećam dobro. Lekari nikako ne uspevaju da ustanove na šta sam alergičan i nerviram se zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgavao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta bi trebalo da izbegavam kako bih sebi olakšao takvu situaciju" rekao je Miroslav Ilić.

U nastavku razgovora za magazin Story Miroslav je objasnio da ima otežano disanje kada mu se nos zapuši jer ima probleme sa sinusima. "Pre nekoliko dana mi nije bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku i primim infuziju. Tada su mi lekari dodatno dali vitaminske koktele, koji su za to dobri" - završava Miroslav Ilić.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Miroslav Ilić: Lekari još uvek ne znaju uzrok moje bolesti!

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015

Miroslav Ilić već dve godine ima zdravstvene probleme, a najveća muka mu je što lekari još uvek nisu otkrili uzrok njegove bolesti. Miroslav se nada da če se njegovo zdravstveno stanje stabilizovati do finala Pinkovih zvezdica...Miroslav Ilić je u razgovoru za magazin Story otkrio da tokom prolećnih...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.