Katarina Dumančić uprkos malom pehu raspametila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Dumančić uprkos malom pehu raspametila! VIDEO

Katarina Dumančić u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice uspela je već na samom početku da raspameti petočlani žiri svojim neverovatnim vokalom.

Iako joj je tok sredine pesme pukao glas i zbunila se, uspela je da zahvaljujući žiriju Pinkovih zvezdica nastavi dalje i otpeva do kraja interpretaciju kojm je fascinirala sve. "Bravo", vikala je Goca i dodala: "Kada pogrešiš sledići put, nikada nemoj da staneš". "Kada je počela da peva, ja sam mislio da je neko pustio disk. Predivno pevaš i ja ne znam šta da kažem", rekao je Sale i Tropico benda.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Oduvala: Nejra Mekić žiri Pinkovih zvezdica izbacila iz fotelja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015

Nejra Mekić uspela je da svojom interpretacijom u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, petočlani žiri bukvalno izbaci iz fotelja...Izvodeći numeru "Kao ja", potpuno je raspametila žiri Pinkovih zvezdica, koji je u jednom trenutku ustao iz svojih fotelja i počeo da aplaudira. Odušpevljena Nejra,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.