KAKAV CAR! Ćerka Saleta Tropika izgubila VAŽAN DOKUMENT, njegova reakcija oduševiće sve, a mnoge i RASPLAKATI

Izvor: Press, 15.Avg.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV CAR! Ćerka Saleta Tropika izgubila VAŽAN DOKUMENT, njegova reakcija oduševiće sve, a mnoge i RASPLAKATI

O potezu popularnog pevača, člana žirija "Pinkovih zvezdica", pričaće se još dugo.
Foto: Instagram
Jovana Pajić trebalo je da ode na put i na kratko se odvoji od supruga Aleksandra Saleta Cvetkovića, frontmena "Tropiko benda", ali su joj se u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trenutku planovi izjalovili.
Pevačicina ćerka Đina izgubila je mamin pasoš, zbog čega nije mogla da napusti zemlju. Iako bi većina roditelja izgrdilo dete zbog ovog postupka, Sale je učinio nešto potpuno neočekivano - zahvalio se ćerkici što mu je, na prilično čudan način, ispunila želju.

- Hvala Đini što je zagubila mamin pasoš i ostavila je da još par dana uživa sa tatom - napisao je Sale u opisu zajedničke fotografije sa Jovanom i oduševio baš sve pratioce na Instagramu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.