Lalatović: Pomoć Delija dobrodošla, ali interesuje me samo Napredak

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Pomoć Delija dobrodošla, ali interesuje me samo Napredak

Jesenas, na Topčiderskom brdu, Napredak je usporio Parni valjak i doneo bod. Ne samo zbog toga, već i činjenice da crno-beli gledaju u leđa Crvenoj zvezdi, jasno je da Partizan pod Bagdalu stiže sa pobedničkim ambicijama.
(FOTO: D. Žarković)
U goste nam dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šestostruki i aktuelni šampion i ima ulogu apsolutnog favorita, na papiru, a na terenu ćemo učiniti sve da izborimo povoljan rezultat. Po prvi put ovog proleća smo kompletni i maksimalno spremni – ističe Nenad Lalatović, šef Napretkove struke.
Očekuje se odlična poseta, a mladi trener kruševačkog superligaša bi voleo da se čuje i glas Napretkovih navijača:
Znam da Partizan u Kruševcu i okolini ima puno pristalica, da će stići i navijačke grupe iz drugih gradova, zato pozivam sve Čarapane, kojima je Napredak u srcu, da nam pomognu.
U pomoć bi mogli da priteknu i Zvezdini navijači, jer dobar Napretkov rezultat za crveno-bele je korak bliže tituli.
Svaka pomoć je dobrodošla, mada je najdraža onih istinskih navijača Napretka, jer mi igramo isključivo za nas. U ovom trenutku uopšte me ne interesuju ni Partizanove, ni Zvezdine ambicije. Trener sam Kruševljana i želim da na svakoj utakmici pobedimo. Očekujem pune tribine, praznik fudbala, nadam se samo da neće biti nereda i ekcesa, kao protiv Novog Pazara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.