Verati: Ne želim da idem iz Pariza

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati: Ne želim da idem iz Pariza

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da ima veliku želju da do kraja karijere igra za francuski klub.

Verati je ranije ove sezone produžio ugovor sa Parižanima do 2020. godine, uprkos interesovanju Real Madrida i Bajerna.

- Trenutno ne želim da razmišljam o promeni tima, jer ne znam kako bi se snašao u nekom drugom. Već igram za odličan tim, u prelepom gradu, tako da ne vidim zašto bi trebalo da odem. Moguće je da ostanem u Parizu čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << karijeru. Kada sam prvi put došao u Francusku, nisam se dobro snašao jer ljudi su mnogo "hladniji" nego Italijani. Ipak, sada znam da ću živeti ovde i kada završim karijeru. Moj sin se rodio ovde i zaista mi je prelepo u Parizu - rekao je 23-godišnji fudbaler za RMC Sport.

Verati je tokom karijere nastupao za Peskaru, pre nego što je u julu 2012. stigao na Park prinčeva. Italijanski vezista je do sada odigrao 157 utakmica za PSŽ, postigao tri gola i osvojio četiri titule prvaka Francuske, Kup Francuske, tri Liga Kupa i tri Superkupa.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Verati: Ne idem iz PSŽ

Izvor: B92, 06.Maj.2016

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da ima veliku želju da do kraja karijere igra za francuski klub...Verati je ranije ove sezone produžio ugovor sa Parižanima do 2020. godine, uprkos interesovanju Real Madrida i Bajerna..."Trenutno ne želim da razmišljam o promeni tima, jer ne znam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.