Verati: Pariz, zauvek!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati: Pariz, zauvek!

"Vezista" Pari sen Žermena izrazio je želju da do kraja karijere igra za taj klub.

Foto: Getty Images/Mike Hewitt

Marko Verati kao 19-godišnjak je iz Peskare stigao u Pari sen Žermen i tu praktično započeo ozbiljnu karijeru.

Sada ima 23 i, što se njega tiče, ostao bi u redovima "svetaca" sve dok ga noge drže na travnatom pravougaoniku, iako mediji bruje o interesovanju Real Madrida i Bajerna.

"Ne želim da razmišljam o selidbi, jer već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igram za odličan tim, u prelepom gradu, tako da ne vidim zašto bi trebalo da odem. Moguće je da ću ostati u Parizu čitavu karijeru", rekao je Verati.

"Kada sam došao u Francusku, nisam se dobro snašao jer su ljudi 'hladniji' nego Italijani. Ipak, sada znam da ću živeti ovde i kada završim karijeru. Moj sin se ovde rodio i zaista mi je prelepo u Parizu".

Verati je ranije ove sezone produžio ugovor do 2020. godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Verati: Ne želim da idem iz Pariza

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da ima veliku želju da do kraja karijere igra za francuski klub...Verati je ranije ove sezone produžio ugovor sa Parižanima do 2020. godine, uprkos interesovanju Real Madrida i Bajerna...- Trenutno ne želim da razmišljam o promeni tima, jer ne znam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.