Juventus pazari u Parizu?

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus 'pazari' u Parizu?

Čelnici Juvea žele da dovedu igrača PSŽ-a, koji nije zadovoljan svojim statusom u redovima "Svetaca".

Juventus je peti put zaredom osvojio Skudeto i još jednom pokazao ko je 'gazda' na Apeninima. Sledeće sezone će imati još veće ciljeve, a to će biti "ušati" trofej Lige šampiona!

Zbog toga, rukovodioci "Stare dame" žele već sada da 'kaparišu' dobra pojačanja i obezbede kvalitetan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim Maksimilijanu Alegriju za pohod na sve trofeje u narednoj godini.

Kako prenosi "Sport Mediaset", velika želja torinskog kluba je nestašni defanzivac PSŽ-a, Serž Aurije! Reprezentativac Obale Slonovače je imao dosta nesuglasica sa menadžerom Loranom Blanom, pa se očekuje da na leto napusti glavni grad Francuske.

On je došao u PSŽ iz Tuluza 2014. godine na pozajmicu, nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u Brazilu, da bi narednog leta bio otkupljen za sumu od 10 miliona evra.

Juve želi da ojača konkurenciju na desnom boku, jer će se Huan Kvadrado, skoro sigurno, vratiti u Čelsi na kraju ove sezone, po isteku pozajmice.

Ovaj 23-godišnji desni bek, koji može da pokrije i poziciju štoper, koštao bi Juve oko 15 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus odvodi napadača iz Liverpula?

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016

U nardenom prelaznom periodu Juve ima nekoliko meta za ofanzivni deo tima, a jedna od njih je i fudbaler Liverpula...Čelnici "Stare dame" imaju glavne mete za letnji transfer period, ali realno će teško biti ostvariti te transfere, pa u Torinu razmišljaju i o planu "B"...Njihove glavne želje su,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.