Reprezentacija Španije bi mogla da dobije iznenadno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Španije bi mogla da dobije iznenadno pojačanje!

Hulen Lopetegi je otvoren za sve opcije, uskoro bio mogao da vrati i jednog veterana.

Prema najnovijim informacijama u reprezentaciji Španije bi ponovo mogao da zaigra fudbaler koji trenutno igra u MLS ligi.

U pitanju je bivši centarfor Valensije, Barselone i Atletiko Madrida David Vilja, koji je nedavno izjavio da bi se rado vratio u reprezentaciju Španije ukoliko selektor Lopetegi smatara da 34-godišnju fudbaler može da pomogne "Furiji".

Bivši strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Porta i aktuelni selektor Španije bio je u SAD, pa je iskoristio priliku da pogleda i jednu utakmicu Njujork Sitija.

U susretu sa Kolumbus Kruom, filijala Mančester Sitija u "velikoj jabuci" trijumfovala je sa 4:1, Vilja je upisao gol i asistenciju.

"Išao sam u Njujork sa svojom suprugom i iskoristio sam priliku da pogledam Vilju u akciji. Isitina je da sam video njegovu jako dobru partiju punog intenziteta", izjavio je Lopetegi.

Očekivalo se da Vilja nikada više na zaigra za "Furiju", kako je odlaskom u MLS napravio korak unazad u fudbaskom smislu, ali je Vilja nastavio da rešeta i u SAD, pa je recimo prošle sezone dao 23 gola. Sa tim učinkom bio je drugi strelac lige iza Bredlija Rajt-Filipsa koji je postigao 24 gola.

"Vilja nastavlja da igra na jako visokom nivou i videćemo da li će u budučnosti da se vrati.

Ne zatvaramo vrata nijednom igraču i uvek razmotrimo sve koji bi mogli da pomognu nacionalnom timu.

Vilja je dobro, igra sa puno ritma, postiže puno golova i pokazuje da ima pravi stav
", doda je selektor Španije.

Vilja je i dalje najbolji strelac Španije svih vremena sa 59 golova za 97 nastupa u reprezentaciji, a osvojio je sa "Furijom" i dva Evropska prvenstva, kao i jedno Svetsko u periodu od 2008. do 2012. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Veliki povratak Davida Vilje

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 09:25

Selektor Španije Huan Lopetegi mogao bi da vrati u nacionalni tim iskusnog napadača..Španija bi mogla da dobije veliko i senzacionalno pojačanje u nastavku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji...Selektor Crvene Furije Đulen Lopetegi otputovao je u Ameriku kako bi pratio igre iskusnog Davida Vilje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.