Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov šou u Njujorku: Pobedio Poljaka, pa imitirao Fila Kolinsa! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta i aktuelni šampion Ju-Es Opena Novak Đoković, prebrodio je prvo kolo u Njujorku pobedom protiv Poljaka Jiržija Janoviča rezultatom 3:1, u setovima (6:3, 5:7, 6:2, 6:1). 

Novak, kao što je i sam rekao pre početka turnira, nije najspremniji došao u "Veliku jabuku" zbog problema sa povredom zgloba desne ruke, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ga je zaboleo u prvom setu, pa je morala mu se ukaže lekarska pomoć.

Uprkos tome, Đoković je opravdao ulogu velikog favorita i plasirao se u dalje takmičenje zahvaljujući dominantnoj partiji u trećem i četvrtom setu.

U prva dva, morao je da se pomuči, što zbog povrede, što zbog jačeg otpora nekada 14, a danas 247. igrača na ATP listi, 204. centimetara visokog Poljaka, koji je iznenadio Srbina uzevši mu set.

Foto: Tanjug/Ap

Srećom, sve je došlo na svoje mesto posle toga: Novak je zaigrao u prepoznatljivom stilu i dozvolio rivalu samo tri gema od trenutka kada je izgubio set.

Ipak, najbolje je ostavio za kraj - specijal za njujoršku publiku: Nole je otpevao deonicu čuvenog hita grupe Genesis "I can't dance", na oduševljenje svih prisutnih, koji su, sem što su čuli pevačke mogućnosti, videli i ples našeg asa u stilu Fila Kolinsa u spotu pomenute pesme.

- Osećam da, kada se nađem u mračnom tunelu, ovde uvek postoji svetlost za mene - rekao je Nole pre nego što je zaplesao.

Naredni Novakov rival je Čeh Jirži Veseli.





(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković na US Openu podigao publiku na noge: Imitirao Fila Kolinsa! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2016

Novak Đoković nakon pobede u prvom kolu US Opena, bukvalno je podigao publiku na noge i napravio šou, kada je odjednom počeo da imitira Fila Kolinsa...Iako je tokom meča imao velikih problema sa zglobom, te mu se tokom prvog seta ukazivala i lekarska pomoć, najbolji teniser sveta uspeo je da pobedi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.