Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju?

Izvor: Akter, 02.Avg.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju?

Šampion engleske Premijer lige Mančester Siti spreman je da angažuje na pozajmicu legendu Čelsija Frenka Lamparda, koji je ovog leta pristupio američkom MLS ligašu Njujork Sitiju, prenose ostrvski mediji

Lampard (36) je prošlog meseca napustio Stamford Bridž posle 13 godina i 649 utakmica u dresu Čelsija, čiji je najbolji strelac u istoriji sa 211 golova.

Bi-Bi-Si navodi da bi bivši engleski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << igrao za "građane" do januara sledeće godine, a potom se vratio u Njujork na pripreme novog kluba za start sezone u MLS ligi, u martu.

Mančester Siti je odbio da komentariše ove tvrdnje, ali bi Lampard mogao već sledeće nedelje da se pojavi u klupskom trening centru Karington i stavi na raspolaganje menadžeru Manuelu Pelegriniju, zaključuje Bi-Bi-Si.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju?

Izvor: Press, 02.Avg.2014

Lampard (36) je prošlog meseca napustio Stamford Bridž posle 13 godina i 649 utakmica u dresu Čelsija, čiji je najbolji strelac u istoriji sa 211 golova... Bi-Bi-Si navodi da bi bivši engleski reprezentativac igrao za "građane" do januara sledeće godine, a potom se vratio u Njujork na pripreme...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.