Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju?

Izvor: Press, 02.Avg.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard na pozajmici u Mančester Sitiju?

Lampard (36) je prošlog meseca napustio Stamford Bridž posle 13 godina i 649 utakmica u dresu Čelsija, čiji je najbolji strelac u istoriji sa 211 golova.

Bi-Bi-Si navodi da bi bivši engleski reprezentativac igrao za "građane" do januara sledeće godine, a potom se vratio u Njujork na pripreme novog kluba za start sezone u MLS ligi, u martu.

Mančester Siti je odbio da komentariše ove tvrdnje, ali bi Lampard mogao već sledeće nedelje da se pojavi u klupskom trening centru Karington i stavi na raspolaganje menadžeru Manuelu Pelegriniju, zaključuje Bi-Bi-Si.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lampard se ekspresno vratio u Premijer ligu!

Izvor: UživoFudbal.com, 02.Avg.2014

Posle 13 godina Frenk Lampard je napustio Čelzi kako bi pojačao redove Njujork Sitija. Ispostavilo se da će do početka sezone u MLS biti pozajmljen kako bi održao svoju formu ali niko nije slutio da će narednu sezonu u Premijer ligi početi u svetlo plavom dresu Mančester Sitija! Njujork Siti...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.