Dženkins je mnogo srećan: Moj grad, moja zemlja, moja Zvezda

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins je mnogo srećan: Moj grad, moja zemlja, moja Zvezda

Američki bez i zvanično počeo drugi mandat u crveno-belom dresu

Višečasovni let iz Njujorka i dobro poznat krajolik. Čarls Dženkins ponovo je u Beogradu pošto se posle jednogodišnje epizode u milanskom Armanija vratio tamo gde i pripada - u Crvenu zvezdu. I nije krio što je ponovo tu.

"Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema  priče, sledi nam veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave... Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače,  vezuju izuzetne uspomene", rekao je Dženkins za Zvezdin sajt po sletanju na beogradski aerodrom “Nikola Tesla“.

Već tokom popodneva biće na treningu Dejana Radonjića.

"Dobro došao u svoju drugu kuću Đenka", piše na sajtu Zvezde.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ĐENKA PONOVO U BEOGRADU: Znam šta se očekuje od mene, odgovoriću izazovima

Izvor: Kurir, 31.Avg.2016

...Veliki ljubimac navijača crveno-belog kluba, ali i jedan od najzaslužnijih za velike uspehe na parketu u prethodnim sezonama, nakon jednogodišnjeg igranja u italijanskom Armaniju vratio se u Crvenu zvezdu i Beograd..I tako je i izgledao, i zvučao posle višečasovnog leta iz Nujorka..„Mnogo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.